L’agenda per omplir el 2020 de salut

L'ARA oferirà des del 14 de desembre fins al 8 de gener l’agenda 'Ets el que menges'

Perquè el 2020 sigui un any ple de salut, el diari ARA oferirà als seus lectors des del 14 de desembre fins al 8 de gener l’agenda Ets el que menges. Aquesta publicació, editada per tot el grup d’experts que treballen a la reconeguda web Etselquemenges.cat, posa a l’abast de tots els seus usuaris tota mena de consells, menús i receptes que ajuden a combatre algunes de les patologies més comunes actualment. L’anèmia, el sobrepès, les males digestions, el colesterol, la diabetis, l’hipotiroïdisme, l’artritis, l’estrès o la celiaquia són alguns dels problemes de salut que l’agenda vol ajudar a combatre.

L’agenda, que es pot aconseguir al quiosc per un preu de 15 euros amb el cupó que apareix a la contraportada de l’ARA, també detalla els beneficis que té seguir un estil de vida saludable durant tot l’any, tant a nivell físic com mental. A més, proposa continguts extres per continuar documentant-se sobre alimentació i salut. Tot adaptat a cada època de l’any.

L’agenda Ets el que menges inclou, en concret, dotze menús setmanals, un per a cada mes de l’any. Aquests plans alimentaris van acompanyats de les seves particulars i respectives receptes culinàries. Entre els continguts extres destaquen articles com: Com afrontar l’emergència climàtica, L’intestí, el segon cervell o Noves empreses d’alimentació saludable.

Etselquemenges.cat és una revista online de salut i nutrició amb més de 105.000 seguidors a Facebook i més de 35.000 a Instagram. La seva agenda, que ja fa quatre anys que es publica i que ja compta amb una multitud de compradors habituals, és l’única especialitzada en salut i nutrició. Tal com expliquen els seus impulsors, l’agenda va dirigida a tota la població sana que vol fer prevenció i que entén que l’alimentació pot ser terapèutica. I també, esclar, a les persones que han patit algunes de les patologies que s’hi aborden.