Estils 22/02/2016

Alejandro Sanz interromp un concert per aturar una agressió masclista

El cantant va veure com un home agredia una dona, va deixar de cantar, va baixar de l'escenari i no va parar d'assenyalar el violent fins que va ser expulsat del recinte

Joan Callarissa
1 min
Alejandro Sanz / INSTAGRAM

BarcelonaEl cantant Alejandro Sanz va detenir la nit de dissabte el concert que estava fent a Rosarito (a Mèxic) per defensar una dona que suposadament estava sent agredida per un home. En veure-ho, el cantant va baixar de l'escenari per aturar l'agressió i demanar a l'equip de seguretat del concert que expulsessin del recinte l'home.

"Això no es fa", cridava Sanz a través del micròfon. Un cop va aturar l'agressió i va aconseguir que l'home no es quedés al concert, va demanar disculpes als assistents per la interrupció. "Disculpin-me pel que ha passat fa una estona, però no suporto que es maltracti ningú i molt menys una dona, no s'ha de pegar a les dones", va expressar, cosa que va ser aplaudida pel públic.

Alejandro Sanz

La xarxa es va omplir de vídeos on s'observa el gest de l'intèrpret de 'Corazón partido', el nom del qual va ser 'trending topic' diumenge. En bona mesura, gràcies a tuits de molts companys de professió que li van donar ressò al tema. Entre els quals, per exemple, Mónica Naranjo, que va dir: "Avui t'admiro molt més #ViolenciaCero".

La setmana que ve Sanz continuarà la gira del seu nou disc per Santiago de Xile. Posteriorment, esperen les seves actuacions a l'Argentina, el Perú, Paraguai, el Salvador, Nicaragua i Guatemala.

stats