Estils 09/05/2018

Bacardí i Albert Adrià funden un laboratori de cocteleria

L'espai creatiu estarà ubicat dins del restaurant Enigma, del grup propietat del cuiner El Barri

Ara
1 min
Albert Adrià, Javier Pijoan i Marc Álvarez a l'Enigma de BArcelona

BarcelonaAlbert Adrià i l'empresa de licors Bacardí han sumat esforços per engegar el Bacardi Innovation Lab, "el primer taller creatiu exclusivament dedicat a la creativitat i innovació en cocteleria", tal com el presenten els fundadors. Ubicat a dins del restaurant Enigma –Carrer de Sepúlveda, 38, a Barcelona–, l'objectiu del projecte és "propiciar un nou diàleg entre gastronomia i cocteleria que incentivi una nova revolució de tots dos territoris".

Al laboratori s'hi desenvoluparan tota mena d'activitats i s'hi presentaran periòdicament els resultats de la recerca que s'hi faci, que no serà només en relació a nous còctels. També s'estudiaran camps com el material de servei, l'ús del gel o els nous ingredients. El 10 de juliol el laboratori celebrarà el primer esdeveniment, Barrio Loco, un sopar itinerant pels restaurants del grup d'Adrià, amb la cocteleria com a protagonista.

stats