Santi Vila es casa per segon cop

Els alcaldes de Figueres i Olot segellen l'enllaç de l'exconseller amb Javier Luque

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, han casat conjuntament a Olot aquesta dissabte Santi Vila, de 45 anys, amb Javier Luque, sis anys més jove. Aquest serà el segon casament de Vila, que el 2014 va contreure matrimoni amb el cuiner brasiler Rafael Vertamatti, un enllaç que va tenir lloc al Castell de Peralada davant d'una àmplia representació política catalana i espanyola.

En aquesta ocasió l'espai escollit no és el mateix, però alguns dels assistents, sí. De l'àmbit polític han acudit a l'enllaç l'expresident Artur Mas; Xavier Trias; el coordinador organitzatiu del PDECat, David Bonvehí; l'exconseller Felip Puig; l'exconseller Pere Macias; el diputat a Madrid Sergi Miquel; el president de la Diputació de Girona, Pere Vila; l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé; l'alcalde de Banyoles, Miquel Nogué; l'eurodiputat del PP Santiago Fisas; l'exportaveu de Convergència David Madí, i el president del Port de Barcelona, Sixte Cambra. Entre els més de 300 convidats que han acudit a la invitació de Vila hi ha moltes altres personalitats vinculades als tres departaments en què Vila ha sigut conseller, especialment de Territori i Sostenibilitat.

Fora de l'àmbit polític català també hi ha diversos convidats coneguts, entre els quals destaquen l'advocat Miquel Roca Junyent; Stefano Sanino, ambaixador d’Itàlia a Espanya; el presentador Josep Cuní; l'actor Marc Clotet; l'empresari gironí Aldo Comas, casat amb l'actriu Macarena Gómez; Carles Duarte, president CONCA, i Manuel Forcano, director de l'Institut Ramon Llull. També hi han anat el periodista Oriol Nolis, que ja va estar a l'anterior casament de Vila; el presentador Manuel Campo Vidal; el periodista Francesc-Marc Álvaro; el periodista i escriptor Jordi Amat, i l'ex director general del Liceu Roger Guasch.

Nascut a la ciutat de Calahorra, a la Rioja, Luque treballa a l'àrea de negoci internacional de Telefónica. Vila, apartat de la política institucional, ocupa el càrrec de director general d'Aigües de Banyoles des del gener d'enguany. Actualment tots dos viuen junts a Barcelona.