El divorci d'Elvis Presley, al descobert

Els papers que van marcar la caiguda als inferns del Rei del Rock són a l'abast de qualsevol que pugui pagar més de 28.200 euros a la casa de subhastes

Les interioritats del sonat divorci que van protagonitzar l’any 1972 Elvis Presley i la seva dona Priscilla han quedat al descobert arran de la subhasta que es farà aviat dels documents que van signar per desfer la seva unió. Els papers que van marcar la caiguda als inferns del Rei del Rock són a l’abast de qualsevol persona que pugui pagar els més de 28.200 euros -aquest és el preu de sortida- a la casa de subhastes britànica Henry Aldridge & Son.

Els documents que es venen són un conjunt de 12 pàgines que deixen clar que la mare de l’única filla d’Elvis, Lisa Marie -que llavors tenia 4 anys-, no va sortir tan afavorida com es podria pensar del divorci amb l’estrella que ja era Presley. Els papers detallen que es va quedar amb un cotxe Mercedes Benz del 1971, un Cadillac Eldorado del 1969 i una motocicleta Harley Davidson del 71. També es va quedar amb l’equivalent a 85.700 dòlars actuals i amb la meitat dels ingressos de tres cases que tenien llogades a Califòrnia.

L’acord, del 15 d’agost del 1972, és descrit com “una peça fabulosa de la història de l’espectacle”, segons els venedors. A principis d’any el primer contracte d’Elvis es va subhastar per 41.738 euros.

Més continguts de