Estils 23/04/2018

Els ducs de Cambridge tenen el tercer fill, un nen

Caterina de Cambridge ha sigut mare per tercer cop a l'hospital St Mary's de Londres

Efe
2 min
Els ducs de Cambridge, a la porta de l'hospital, presentant el seu primer fill, Jordi

LondresLa duquessa de Cambridge, esposa del príncep Guillem, ha donat a llum el seu tercer fill, un nen, a l'hospital St Mary's de Londres, segons ha informat el Palau de Kensington. Tant el nadó, fill de Caterina i el príncep Guillem, com la mare es troben "bé", segons ha avançat la residència oficial de la parella.

El nen, cinquè en la línia de successió al tron britànic, ha pesat tres quilos i vuit grams. És germà de Jordi de Cambridge, que ja té quatre anys, i de Carlota de Cambridge, que en té dos.

Els ducs de Cambridge presentant públicament la seva filla Carlota a les portes de l'hospital

De moment encara no se sap el nom de la criatura, ja que com marca la tradició la família reial britànica no el diu immediatament. Tot i això, cada generació revela el nom dels nounats reials amb més anticipació. Per exemple, la reina Elisabet II va tardar un mes a anunciar públicament el nom del seu primogènit, Carles d’Anglaterra. Lady Di, en canvi, ja va tardar només una setmana a anunciar el nom de Guillem, que quan ha sigut pare ha tardat un màxim de dos dies a dir el nom dels seus fills.

La família reial britànica està de celebració aquests dies, ja que a banda del naixement del nou hereu també està a punt de viure el casori del príncep Enric amb Meghan Markle, que tindrà lloc el 19 de maig. L’actriu, ja integrada a la família per complet, va participar aquest diumenge en l’homenatge a la reina Elisabet que va tenir lloc a l’Albert Hall de Londres amb motiu del seu 92è aniversari. Hi va acudir tota la família reial britànica al complet menys el duc d’Edimburg, que amb 96 anys ha sigut operat recentment del maluc, i Caterina de Cambridge, que en aquells moments estava a punt de posar-se de part.

El 92è aniversari de la reina a l'Albert Hall

Però les bones notícies van més enllà de la família reial, també afecten els parents plebeus, que en alguns casos són més coneguts que els reials. És el cas de Pippa Middletton, germana de Caterina, que s’ha sabut que està embarassada. Segons 'The Sun', ella i el seu marit, James Matthews, estan esperant el seu primer fill des de fa tres mesos. Middleton es casava amb Matthews al poble anglès d'Englefield fa poc més d’un any. A l’enllaç hi van acudir 300 persones, entre les quals hi havia alguns famosos i membres de la família Windsor.

stats