La figura de cera esblanqueïda de Beyoncé que ha indignat mig món

El museu Madame Tussauds de Nova York ha irritat els fans que l'artista té per tot el planeta, que s'han esglaiat davant de la poc representativa imatge de l'artista, més blanca i amb menys malucs que la real

El Museu Madame Tussauds de Nova York ha provocat una controvèrsia global després de publicar una fotografia de la figura de cera que han dedicat a Beyoncé. Els fans de l'artista no han deixat passar l'ocasió de criticar aquesta 'rèplica' de la cantant, que difereix de l'autèntica per diversos motius. El més destacat, que és més blanca que l'artista, que a banda d'afroamericana és una reconeguda activista dels drets del seu col·lectiu ètnic. Les xarxes socials s'han omplert de mems i gifs per mostrar el descontentament que senten els fans quan veuen la figura de cera de l'artista, tan desafortunada com les figures que s'han dedicat a Britney Spears, Lindsay Lohan, Kate Hudson o Mariah Carey.

Des de Madame Tussauds han explicat que la blancor de la versió de cera de la diva de Texas es deu a la il·luminació de la sala i al flaix de les càmeres. Tot i això, la justificació no convenç els seguidors de Beyoncé, que han posat en marxa a Twitter el 'hashtag' #TussaudsSoWhite.

Beyoncé, que encara no s'ha pronunciat sobre aquest assumpte, no és el primer cop que pateix el problema de no ser ben transformada en figura de cera. L'editora Michelle Lee ha publicat a Twitter un recull de les desgràcies que li han fet a l'artista en altres museus de cera del món.

"Teoria: els que han fet la figura de cera de Beyoncé no l'han vist mai".

Més continguts de