La gastronomia torna a la Rambla

40 restaurants participen en el Tast a la Rambla, del 6 al 10 de juny, amb platets a 4 euros

 

Més de 40 restaurants, bars i pastisseries de Barcelona participaran del 6 al 10 de juny en la 6a edició del festival gastronòmic Tast a la Rambla, que oferirà en aquesta popular via de la ciutat degustacions de tots aquests establiments a 4 euros. 

Aquest any la proposta de degustació, que s'ha augmentat fins a cinc dies aprofitant el festiu de la segona Pasqua, es divideix en cinc àrees temàtiques: cuina d'autor; pastisseria; tapes i platillos; cuina tradicional, i el nou espai dedicat a la cuina mediterrània, que comptarà amb els restaurants Follia de Sant Joan Despí, La Bonaigua de Sant Just Desvern i This & That de l'Hospitalet.

Entre els xefs que hi participen hi ha Carles Abellán, Carlota Claver, Christian Escribà, Germán Espinosa, Jordi Esteve, Xavier Franco, Nandu Jubany, Ariadna Julián, Meilan Kao, Fran López, Oscar Manresa, Ada Parellada, Paco Pérez, Carles Tejedor i Rafa Zafra.

Espai per a famílies

Sota la terrassa de l'Arts Santa Mònica s'instal·larà una zona especial per a les famílies amb l'exposició 'Som gent de profit', una campanya de l'Agència de Residus de Catalunya per conscienciar sobre el malbaratament alimentari també els més petits. 

'Som gent de profit' aprofitarà aquest esdeveniment per divertir també amb 'La nevera de profit', un espectacle per a tots els públics que inclou màgia, humor i conscienciació i que tindrà lloc a l'Escenari by Estrella Damm, un dels epicentres de la part lúdica de l'esdeveniment.

També estan previstes activitats per fomentar la sostenibilitat alimentària amb la col·laboració amb del projecte Remenja’mmm, una iniciativa que té per objectiu evitar el malbaratament dels aliments en el sector de la restauració, així com potenciar l'ús de vaixelles biodegradables i compostables. 

Al final de la Rambla, tocant a l'estàtua de Colom, l'escenari de la cervesera tornarà a acollir les actuacions musicals, en aquesta ocasió de músics del carrer de Ciutat Vella i de la Raval’s Band. 

L'organització, formada per Amics de la Rambla i grup GSR, té previst augmentar les 630.000 visites i 120.000 degustacions de l'anterior edició.