Promoció
Estils 01/11/2021

La guia per trobar bolets siguis on siguis de Catalunya, amb l’ARA

‘Atles del boletaire’ es pot aconseguir a la botiga web de l’ARA i als quioscos de les demarcacions de Barcelona i Girona del 30 d’octubre al 22 de novembre.

1 min

¿Sabies que pots trobar rovellons a quatre passes de Barcelona, rossinyols al costat de Mataró i ceps a deu minuts de Ripoll? Sí, creixen bolets a pràcticament tots els racons de Catalunya. Però... on són? I en quines èpoques es troben? Quin és el millor moment per collir-los? Ho explica amb tot detall l’Atles del boletaire, escrit per Marc Estévez Casabosch.

El llibre repassa els bolets de cada comarca. Inclou fotografies, mapes, un índex amb els noms populars i científics dels principals bolets comestibles i consells com ara aquest: a l’hora d’anar a buscar bolets al bosc, abans de fixar la mirada a terra cal aixecar el cap i observar l’entorn, ja que són els arbres i la seva edat allò que, sumat al tipus de substrat, l’altitud i l’orientació del terreny, fa que hi apareguin unes determinades espècies de bolets.

Editat per ARA Llibres, ‘Atles del boletaire’ es pot aconseguir per 17,90 € del 30 d'octubre al 22 de novembre en aquest enllaç i als quioscos de les demarcacions de Barcelona i Girona.

stats