Un 86% de joves catalans diuen que estan "molt satisfets" amb la seva vida sexual

Un 67% asseguren que practiquen sexe almenys una vegada a la setmana

Un 86% dels catalans d'entre 18 i 35 anys afirmen que estan molt satisfets amb la seva vida sexual; un 67,5% diuen que practiquen sexe almenys una vegada a la setmana. Aquests són alguns dels resultats més destacats del 6è Baròmetre Control 2017, recollit per l'Agència Efe.

L'empresa fabricant de preservatius ha enquestat, a través d'Alpha Research, 2.000 homes i dones d'entre 18 i 35 anys a tot Espanya per elaborar el seu informe anual.

Els resultats de l'enquesta mostren que el trio és la fantasia sexual més desitjada pels joves catalans (34%) –un 6% afirmen que ho han practicat alguna vegada–; seguida del 'teledildonic', o masturbació per control remot (33%), i el 'roleplaying', o joc eròtic en què s'interpreta un paper durant l'acte sexual (27%).

El 67,5% dels enquestats afirmen que practiquen sexe almenys una vegada a la setmana, encara que al 60% els agradaria fer-ho cada 2 o 3 dies, i al 18,5%, directament cada dia. Un 2,5% dels joves catalans asseguren que practiquen sexe cada dia.

La postura del missioner, la preferida

El missioner segueix sent la postura favorita dels joves catalans, i el llit, el lloc escollit per tenir relacions sexuals. Pel que fa a mètodes anticonceptius, 6 de cada 10 enquestats asseguren que utilitzen el preservatiu com a mètode principal de prevenció.

Fingir l'orgasme

Un 48,5% dels joves catalans afirmen que no tenen problemes per arribar a l'orgasme, al qual arriba en una mitjana d'entre 10 i 30 minuts. A més, un 21,5% confessen que tenen més d'un orgasme per cada acte sexual, mentre que un 37,5% reconeixen que els fingeixen, la majoria, per no fer sentir malament la parella (42,7%), encara que fins a un 34,7% reconeixen que van arribar a fingir-lo perquè tenien ganes d'acabar l'acte sexual.

Més continguts de