Estils 12/02/2021

Julio José Iglesias es divorcia

2 min
Julio José Iglesias  es divorcia

Julio José Iglesias Preysler i la seva dona, Charisse Verhaert, es divorcien després de vuit anys de matrimoni i divuit de relació. Segons ha transcendit, la demanda de divorci va ser interposada per la model belga a l’agost a Miami, ciutat on la parella residia. Tot i que feia mesos de la presentació de la petició, el fill gran d’ Isabel Preysler i Julio Iglesias hauria demanat diversos ajornaments per guanyar temps a l’hora de reunir la documentació econòmica financera que ella reclama per poder tirar endavant els tràmits.

Segons l’Abc, el mitjà que va donar a conèixer la informació a primera hora d’ahir, a mitjans de gener la model va presentar un segon requeriment per accelerar els tràmits. Segons el citat mitjà, la dissolució legal del matrimoni podria ser complicada perquè la model hauria reclamat -a part de l’habitual repartiment equitatiu dels béns del matrimoni-, l’ús exclusiu del seu habitatge conjugal (valorat en més d’un milió d’euros) i una pensió compensatòria. També voldria quedar-se amb la custòdia de la seva gossa, anomenada Molly.

Iglesias i Verhaert, de 48 i 38 anys, respectivament, van començar a sortir l’any 2003. La relació va continuar així fins al 2012, quan van decidir formalitzar legalment la seva unió. Va ser al Palacio del Rincón, propietat del pare de Tamara Falcó, germana materna d’ell, que llavors gestionava els enllaços d’aquella finca propietat del seu pare, el marquès de Griñón, mort recentment per coronavirus.

La parella, que no ha tingut fills en els anys que ha estat junta, sempre ha tingut un perfil molt discret a nivell mediàtic. Especialment ella, que ha aparegut en comptades ocasions en els mitjans habituals de la família Preysler, als quals ha cedit sempre tot el protagonisme. Ell, que actualment estaria treballant en el món de la música, hauria sigut el motor econòmic de la relació. Ella afirma en la demanda de divorci la compensació per haver sacrificat la seva carrera per fer costat al seu marit en l’impuls de la d’ell.

stats