Estils 25/04/2016

Justin Bieber irrita els fans de Prince amb un comentari desafortunat

El cantant canadenc, de 22 anys, no ha respectat el dol per la mort prematura de l'artista negre abans de donar la seva opinió a Instagram

Ara
1 min
Justin Bieber

BarcelonaL’ego de Justin Bieber ha posat en dubte un cop més la seva suposada educació. El canadenc ha encès les xarxes amb un comentari poc encertat respecte del desaparegut cantant Prince. Les paraules les ha escrit al perfil d’Instagram del guitarrista Andrew Watt, que havia escrit un emotiu missatge després de la mort de l’artista de Minneapolis que el descrivia com "l'últim dels grans músics vius". En un comentari a continuació –que ja ha estat eliminat– d'aquesta lloança pòstuma, Bieber ha respost: "Bé, no és l’últim gran músic viu". Un comentari que ha generat tota mena de reaccions i cap d'elles ha estat gaire afavoridora per a l'intèrpret de 'Baby'.

Justin Bieber irrita els fans de Prince amb un comentari desafortunat a Instagram

En veure aquest comentari de l’estrella del pop, de 22 anys, els fans de Prince s’han revoltat contra ell. Sota la foto i el comentari emotiu de Watt, els usuaris l’han tractat d’egoïsta, cínic, egocèntric o irrespectuós, entre altres insults, alguns d'encara més potents. Prince va morir dijous passat als 57 anys de forma encara desconeguda. De moment, no es coneixen les causes de la mort de l’aclamat renovador de la música negra i artista indiscutible del funk durant les darreres dècades.

stats