Llibre
Estils 23/07/2021

L’ARA ofereix un llibre de preguntes i respostes per aprendre de manera divertida

'Doble joc de preguntes i respostes' es pot aconseguir a la botiga web de l’ARA i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona del 24 de juliol al 6 d'agost

1 min

A quina velocitat pot arribar a córrer un estruç? Quina és l’illa més gran del món? Quan van participar les dones per primera vegada en uns Jocs Olímpics? Quin és el riu més llarg del món? Són algunes de les moltes preguntes del llibre Doble joc de preguntes i respostes. Hi ha preguntes d’història, de ciència, de geografia, de medi ambient, de cultura popular, de natura, d’art i literatura, d’esports, de personalitats i de matemàtiques. Si no se’n sap la resposta, es pot demanar una pista, seguint unes indicacions.

El llibre té el nom de Doble joc perquè en realitat són dos llibres units pel llom (un conté les preguntes senars i les respostes parells, i l’altre a l’inrevés), per jugar en parella o en equips. Els lectors-jugadors els poden separar just abans de començar a llegir i a jugar. Aquest ritual d’iniciació fa de Doble joc un objecte especial. És un llibre de dimensions relativament petites, pensat per dur al cotxe, al parc, al pati... D’alguna manera, vol ser el substitut del mòbil i dels dispositius digitals.

“Tot i que és un llibre pensat per a totes les edats (de 9 a 99 anys), s’adreça sobretot als infants. L’objectiu és que els nens aprenguin divertint-se, fora de l'entorn escolar, quan estan relaxats a casa, de vacances, amb la família, els amics...”, diu l’autor, Víctor Escandell.

Doble joc de preguntes i respostes, editat per Zahorí Books, es pot obtenir per 18,00 € del 24 de juliol al 6 d’agost en aquest enllaç i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona.

stats