Promoció
Estils 22/09/2021

L’ARA ofereix tres llibres per descobrir Catalunya en cotxe

Escrits per Jordi Bastart, es poden aconseguir a la botiga web de l’ARA i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona del 22 de setembre al 5 d’octubre.

1 min
Portada del llibre "Grand Tour de Catalunya"

Si un estranger arriba per primer cop a Catalunya i vol conèixer-la bé en un mes, l’eina que probablement li serà més útil és el llibre Grand Tour de Catalunya. Els millors itineraris en cotxe, de Jordi Bastart, escriptor i fotògraf especialitzat en articles i guies de viatge. Aquesta ingent publicació –360 pàgines, amb fotografies i mapes– també està destinada, esclar, als catalans que volen fer turisme de proximitat, una opció que va guanyant adeptes. Grand Tour de Catalunya. Els millors itineraris en cotxe proposa un itinerari circular pel nostre territori, de més de dos mil quilòmetres. L’itinerari discorre per carreteres amb baixa densitat de circulació, la qual cosa permet assaborir un munt d’elements de l’extraordinari patrimoni natural del país –del Pirineu, de la costa, dels camps, dels boscos...– i també del magnífic patrimoni cultural.

Del mateix autor són les guies Rutes per descobrir les comarques de Barcelona. Els millors itineraris en cotxe (set itineraris per les comarques barcelonines) i Rutes per descobrir les comarques de Lleida. Els millors itineraris en cotxe (sis itineraris per les comarques lleidatanes), que també ofereix l’ARA.

Editats per SUA Edizioak, els tres llibres es poden aconseguir del 22 de setembre al 5 d’octubre en aquest enllaç i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona per 56,97 euros. També es poden obtenir separadament: Gran Tour de Catalunya per 21,50 euros; Rutes per descobrir les comarques de Barcelona per 19,50 euros, i Rutes per descobrir les comarques de Lleida per 18,95 euros.

stats