Estils 27/07/2015

L'avi matern de la reina Letícia, ingressat en un hospital de Salamanca

Té 98 anys i, segons Efe, hauria tingut complicacions respiratòries

Efe
1 min
Francisco Rocasolano, avi matern de la reina Letícia / EFE

SalamancaL'avi matern de la Reina Letícia, Francisco Rocasolano, de 98 anys, està ingressat des de dissabte a la nit a l'Hospital Clínic Universitari de Salamanca per ser sotmès a unes proves mèdiques, confirmava diumenge Efe a través de fonts sanitàries. Francisco Rocasolano es va sentir indisposat mentre descansava en una finca del municipi salmantí de Puerto de Béjar, afectat de possibles problemes respiratoris, pel que va ser traslladat al Complex Assistencial de Salamanca.

Les mateixes fonts han assegurat a Efe que Rocasolano va ser sotmès a una revisió mèdica i que durant el matí de diumenge ja va arribar al centre la mare de la reina Letizia, Paloma Rocasolano, per estar al costat del seu pare, a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Clínic Universitari.

Diverses fonts han assegurat a la citada agència que l'avi de la Reina Letizia podria ser traslladat en les pròximes hores a Madrid, per continuar amb la seva revisió mèdica. Al 2008, ja va estar en un centre hospitalari de la capital madrilenya per qüestions relacionades amb el cor.

stats