Un grup neonazi amenaça el príncep Enric per haver-se casat amb Meghan Markle

Ha circulat per les xarxes una imatge del príncep ensangonat i apuntat amb una pistola

La Casa Reial britànica està patint una nova sacsejada arran del matrimoni entre el príncep Enric i Meghan Markle. En aquesta ocasió l’ensurt és degut a les amenaces personals que rep el duc de Sussex. En una imatge que ha circulat per les xarxes es pot veure el fill petit del príncep Carles ensangonat i amb una pistola apuntant-li el cap. Un violent retrat que va acompanyat d’un text en què es pot llegir: "A reveure, traïdor de la raça!"

Aquest missatge amenaçador, que prové de Sonnerkrieg Division, un grup neonazi d’escassa repercussió política i social a la Gran Bretanya, ja ha fet saltar l’alarma als mitjans del país. El motiu de l’amenaça, segons converses de la BBC amb integrants del grup, estaria en el "matrimoni interracial impropi" entre el príncep Enric i Meghan Markle, que és d’origen afroamericà. De moment, la Casa Reial no s’ha pronunciat sobre la qüestió.

Curiosament, el 2005 el príncep Enric va generar molta polèmica assistint a una festa de disfresses vestit amb un uniforme nazi.