Estils 09/05/2018

Penélope Cruz, a Canes: 4 ‘looks’ en 48 hores

La madrilenya triomfa en l'arrencada del festival de cinema vestida de Chanel

J.c.
2 min
Penélope Cruz, en l'arribada a Canes dimarts al matí

BarcelonaDesprés de la sobredosi de notícies de moda que deixa la gala del Met de Nova York, ha començat el festival de Canes, que tot i ser cinematogràfic té un gran impacte en el sector 'fashion'. Durant els primers dies del festival l’actriu més aplaudida pels vestits que ha portat ha sigut Penélope Cruz, que ha lluït quatre 'looks' diferents en només dos dies.

El primer que es va posar va ser un conjunt de pantaló i americana de color blau marí, combinat amb un bodi groc que li donava el contrast cromàtic. El disseny destacava pel tall al camal dret i pels botons daurats que incorporava a la zona frontal del pantaló i també a l’americana. El conjunt era de Ralph Lauren Collection i el va combinar amb una bossa blanca creada per ella i la seva germana Mónica per a Carpisa.

Per a la inauguració del festival, la d’Alcobendas es va enfundar en un voluminós vestit negre de Chanel que recuperava d'una col·lecció del 1996, una decisió que prenen algunes famoses per diferenciar-se de la resta en el terreny estilístic. Els volants i les transparències eren la clau del disseny.

Penélope Cruz, en la inauguració del festival ahir al vespre

En el sopar, però, Cruz va portar un altre vestit. Era un disseny d’alta costura de color blanc i d’estil vaporós de la firma francesa, que va modificar afegint rivets de pedreria a les mànigues. Sabates platejades i bossa a joc van ser els complements escollits per al vestit, que tenia un pantaló-falda.

Penélope Cruz, en el sopar d'inauguració ahir a la nit

L'últim vestit que va portar, ahir al matí, també era de Chanel i destacava per la sobrefalda posterior de tul i les pales horitzontals frontals.

Penélope Cruz, en la presentació del seu film aquest dimecres al matí
stats