Els 10 'looks' més potents de la gala del Metropolitan Museum de Nova York

'Celebrities' d'arreu del món s'han posat les seves millors gales per acudir a la inauguració de l'exposició 'Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology', que gira entorn la influència en el disseny de les noves tecnologies

La nit de dilluns a dimarts s'ha celebrat a Nova York la gala del MET. És a dir, la inauguració d'una exposició relacionada amb la moda que anualment té lloc al Metropolitan Museum de la ciutat dels gratacels, que en aquesta ocasió girava al voltant de la petjada que ha deixat l'avenç tecnològic sobre el disseny de moda al llarg de diferents moments de la història.  

La gala, que té l'objectiu de recaptar fons per a l'institut de moda del MET, i on l'entrada costa 30.000 dòlars, se celebra cada primer dilluns de maig i, darrerament, s'ha convertit en l'esdeveniment més important de l'any com a catifa vermella on gaudir de la moda portada per estrelles mediàtiques de tot tipus. La gala destaca sobretot pel que fa a la moda perquè en els darrers anys la catifa vermella dels Oscars ha anat perdent força a causa dels pocs riscos que les actrius i actors decideixen prendre en aquest sentit, optant per conjunts o peces que no els avoquin a grans crítiques a les xarxes socials.

' Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology' –La moda a l'era de la tecnologia, en catàla– és el 'leiv motiv' d'aquesta edició, que no per casualitat patrocinava la companyia Apple. Aquests són 10 dels 'looks' més potents que s'han pogut veure sobre la catifa vermella de la gala del MET:

Madonna, de Givenchy

Cindy Crawford, de Balmain

Alicia Vikander, de Louis Vuitton

Katy Perry, de Prada

Carlota Casiraghi, de Gucci

Zoe Saldana, Dolce & Gabana

Solange Knowles, de David LaPort

Rània de Jordània, de Valentino

Zayn Malik, de Versace

Rita Ora, de Vera Wang