La primera foto de Beyoncé amb els seus bessons es torna viral

La imatge en què la cantant presenta els seus fills Rumi i Carter ja té més de 7 milions de "m'agrada"

Les fotografies després de donar a llum no acostumen a ser espectaculars, però Beyoncé ha trencat els esquemes. La cantant ha fet la presentació oficial dels seus dos fills bessons amb una imatge que no ha deixat indiferent ningú. La fotografia, en què la cantant surt en roba interior, amb una bata florejada, un tul blau que li cobreix el cap i un paisatge idíl·lic de jardí amb mar de fons, ja té més de 7 milions de "m'agrada". L'aparença de divinitat de Beyoncé, que es fotografia per a la firma Palomo Spain, recorda a la Venus de Boticelli.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jul 13, 2017 at 10:10pm PDT

En la publicació d'Instagram en què la cantant ha difós la imatges s'hi pot llegir el nom dels seus fills d'un mes d'edat: Carter i Rumi. L'estil de la imatge i la ubicació són simbòliques: la cantant tanca el cercle amb una imatge que recorda la foto que va fer pública per anunciar que estava embarassada:

La imatge ha sacsejat les xarxes, que s'ha omplert de mems que fan broma sobre la rapidesa en què la publicació ha aconseguit adeptes i comparen imatges comunes de dones després de donar a llum amb la de la cantant.

Beyoncé i el seu marit, e l raper  Jay-Z , ja eren pares d’una nena,  Ivy Blue Carter , que va néixer el gener del 2012.