El príncep Enric deixa la fundació que compartia amb el seu germà

Nou capítol en la progressiva separació entre el príncep Enric d’Anglaterra i el seu germà, el príncep Guillem

Nou capítol en la progressiva separació entre el príncep Enric d’Anglaterra i el seu germà, el príncep Guillem. El palau de Buckingham ha confirmat que, a partir d’ara, la fundació reial que compartien els fills de Lady Di quedarà en mans dels ducs de Cambridge, Guillem d’Anglaterra i la seva dona, Kate Middleton. La marxa d’Enric propiciarà la creació d’una nova fundació que s’encarregarà de les causes humanitàries a què donen suport ell i la seva dona, Meghan Markle.

“La Fundació Reial del duc i la duquessa de Cambridge i el duc i la duquessa de Sussex anuncia avui les conclusions d’una revisió de la seva estructura, i com donarà un millor suport a les seves activitats benèfiques”, ha explicat l’entitat a través d’un comunicat. La fundació afegeix que aquests canvis s’han fet “per ajustar-se millor a la feina i les responsabilitats de ses alteses reials mentre es preparen per als seus futurs rols i per alinear millor les seves activitats benèfiques”.

Entre altres coses, la separació es deu al fet que el príncep Guillem s’ha de preparar per convertir-se en rei, tal com li pertoca com a segon en la línia de successió al tron. En canvi, Enric tindrà en el futur un paper més secundari dins de la família reial.

Més continguts de