Estils 16/07/2021

Us proposem 10 plans per al cap de setmana

Us hem seleccionat propostes que compleixen tots els protocols de seguretat arreu del país

ARA
3 min
L'edició del mercat el mes de juny passat
1.
Palo Market

Barcelona. 17 i 18 de juliol

Una edició anterior del Palo Market

Aquest cap de setmana torna el mercat més hipster de Poblenou, amb dos torns d'entrada per assegurar els controls d'aforament. Com sempre, hi haurà dissenyadors i creadors amb les seves peces, grups de música en directe i la millor gastronomia per gaudir d'aquest cap de setmana d'estiu.

2.
El Misteri de Sant Benet

Sant Fruitós de Bages. 17 de juliol

El monestir romànic de Món Sant Benet

Aquesta proposta lúdica i pensada per a tota la família convida els visitants a resoldre un crim que ha passat en aquest monestir amb tanta història. L’activitat requereix treball en equip, capacitat de reacció i molt d'enginy per aconseguir resoldre el misteri, però és també una oportunitat per conèixer alguns dels espais més emblemàtics del monestir. La proposta està pensada per fer en grups petits. En teniu tota la informació aquí.

3.
Festival de Senderisme Vall Fosca-Pirineus

Vall Fosca. Fins al 18 de juliol

El cim dels Encantats i l'estany de Sant Maurici

Torna aquesta cita per als amants de la natura i el Pirineu, on els visitants, acompanyats de guies de muntanya i de persones de la zona, podran descobrir nous racons. El festival presenta activitats de diverses temàtiques per gaudir dels cims i els estanys d’aquesta zona nord del Pallars Jussà, i es podran visitar racons tan destacats com l’estany Gento i el de Colomina, pobles com Cabdella i Agurió, i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

4.

Festival Altacústic

Altafulla. Fins al 17 de juliol

Nova edició d'aquest festival musical, que vol ser fidel a la filosofia slow i alhora apostar per la qualitat musical. Aquest divendres es podran veure les actuacions de Pau Vallvé, Joina i Kids From Mars a preus molt econòmics. En teniu més informació aquí.

5.

Fira de Circ al Carrer

La Bisbal. Del 16 al 18 de juliol

Durant tres dies la vida de la Bisbal s'il·lumina amb pallassos i actuacions de tota mena que estan pensades per a petits i grans. Aquest festival permet recórrer la vila al ritme de la música de circ i redescobrir la màgia dels artistes que treballen al carrer. Podeu consultar la programació aquí.

6.

Mercat romà de Iesso

Guisona. 17 de juliol

El mercat romà arriba a la 24a edició amb un format més reduït per gaudir del passat romà de la vila amb tota seguretat. En aquesta edició, l'eix conductor és l'origen de Iesso, centrant-se en l'aigua, el tresor més valuós. El mercat comptarà amb la participació de trenta parades i una vintena de locals, i els bars i restaurants del poble oferiran la seva gastronomia a qui visiti el mercat.

7.
Visites guiades i tallers al Baix Ter

Palau-Sator. 17 de juliol

Una edició anterior del taller

El Museu de la Mediterrània ha programat per a aquest juliol tres sortides per posar al descobert el patrimoni cultural, històric i natural del territori. Aquest dissabte Palau-Sator fa una crida a nenes i nens per convertir-se en antropòlegs i ajudar a investigar i descobrir com era la vida i els rituals dels primers habitants de la zona del Montgrí. Un viatge a la prehistòria per acostar-se a l’actualitat del municipi. Cal fer inscripció prèvia aquí.

8.

Festival Ple de Riure

El Masnou. Fins al 17 de juliol

El Masnou acull aquest cap de setmana la 24a edició del Festival Internacional de Teatre Còmic Ple de Riure, una cita que omple els carrers, les places i les platges de la vila d'espectacles per a tota la família amb artistes vinguts d'arreu del món. Podeu consultar el programa aquí.

9.
Festival Inspira Montserrat

Collbató. 17 i 18 de juliol

L'abadia de Montserrat en una imatge d'arxiu

Aquest festival vol oferir als assistents un cap de setmana ple d’experiències, amb activitats de moviment, salut, benestar, alimentació, relaxació... Totes les activitats són gratuïtes però es recomana fer inscripció prèvia. Podeu consultar el programa aquí.

10.

Festa de la Mare de Déu del Carme

Cambrils. Del 16 al 18 de juliol

Cambrils torna a celebrar la seva festa major de la Mare de Déu del Carme, la patrona dels pescadors i mariners, i ho fa amb un programa ple d'activitats per a tots els gustos. Hi haurà concerts d’havaneres i una ballada de sardanes i l'actuació de Guillem Anguera Quartet, entre altres. Podeu consultar tota la informació aquí.

stats