Tot a punt per a l’enllaç dels futurs ducs d’Alba

El casament tindrà lloc aquest dissabte al palau de Liria, residència de Fitz-James Stuart

Aquest dissabte Fernando Fitz-James Stuart, duc de Huéscar, i Sofía Palazuelo es casaran i passaran a convertir-se en els nous ducs d’Alba. La cerimònia, que serà de ritual catòlic, tindrà lloc a la petita capella del Palau de Llíria (Madrid), residència actual de Fitz-James Stuart. Després dels vots, es preveu una festa amb més de 400 convidats, que es farà als extensos jardins del palau, inspirats en els de Versalles.

Alguns mitjans especulen que el vestit de la núvia serà confeccionat per la seva tieta, la dissenyadora de moda nupcial Teresa Palazuelo. Pel que fa a la tiara, es creu que podria ser o la tiara ducal dels Alba o la de l’emperadriu Eugènia de França, que ja van dur Cayetana de Alba i Eugenia Martínez de Irujo als seus respectius casaments.

Entre els convidats s’espera que hi hagi Eugenia Martínez de Irujo, tieta del nuvi, la seva cosina Tana Rivera, el tiet Cayetano Martínez de Irujo i Alfonso Díez, el duc d’Alba viudo. També s’hi espera Victoria de Hohenlohe-Langenburg, duquessa de Medinaceli, i Alicia Koplowitz. Tot i això, hi podrien faltar alguns convidats, perquè a la tarda també se celebra el casament de María Vega-Penichet Fierro i l’advocat Fernando Ramos de Lucas.