Estils 16/02/2021

L'hotel Palace reobrirà les portes l'1 d'abril

L'emblemàtic establiment de la Gran Via va tancar fa un any per la pandèmia i només va reobrir durant el Nadal

1 min
La façana del Palace

El Palace Barcelona tornarà a obrir les portes l'1 d'abril. Després d'un any tancat –només hi havia obert l'espai Roottop Garden, a la terrassa, i algunes habitacions es van obrir per Nadal– la direcció de l'hotel ha decidit tornar a reprendre l'activitat i ho fa amb una oferta de llançament sota el nom Loving Barcelona. L'oferta inclou una nit a l'habitació seleccionada, esmorzar a la carta, una ampolla de vi, 50 euros per gastar a l'spa i la guia Loving Barcelona, escrita per membres de l'equip de l'hotel, que comparteixen alguns dels seus racons preferits de la ciutat amb els hostes.

Mentre l'hotel ha estat tancat l'empresa ho ha aprofitat per renovar alguns espais, com el hall, la Sala Gran Via, la Sala Dalí i alguns banys, i també ha renovat la pàgina web i ha creat una apli perquè els clients puguin ser atesos sense tenir contacte personal si és el que desitgen.

En un comunicat, l'hotel explica que la reobertura es farà tenint en compte totes les mesures de prevenció i higiene necessàries per garantir la seguretat, i que ha obtingut el certificat Hostelería Segura que atorguen l'organització empresarial Hostelería de España i la Global Biorisk Advisory Council.

stats