Els somnis i la sensualitat impregnen el nou calendari Pirelli

Gigi Hadid, Julia Garner, Misty Copeland i Laetitia Casta són les protagonistes de ‘Dreaming’

Una història fotogràfica sobre les aspiracions de quatre dones i el seu esforç per aconseguir els seus objectius és el rerefons de ‘Dreaming’, el calendari Pirelli 2019, que s’ha presentat avui a Milà. En aquesta ocasió les imatges del cèlebre calendari, que ja té 46 edicions, han anat a càrrec del fotògraf Albert Watson.

Es tracta d'una seqüència de fotografies que narren històries personals i que s’inspiren en la gran passió de Watson pel món del cinema. Però, per sobre de tot, són unes imatges que, segons expressava el fotògraf a la presentació, parlen dels somnis, del compromís i dels sacrificis que suposa perseguir un objectiu: “Perquè els somnis es facin realitat s’ha de treballar de valent”.

Watson també explicava com cadascuna de les dones retratades, que en aquesta edició són Gigi Hadid, Julia Garner, Misty Copeland i Laetitia Casta, posa el seu focus en el futur “i té la seva pròpia individualitat, el seu propi objectiu a la vida i la seva pròpia manera de fer les coses”.

És així com podem veure el personatge interpretat per Gigi Hadid, una dona que fa poc s’ha separat de la seva parella i viu sola en una torre de vidre, on té Alexander Wang com a únic amic i confident. En una altra seqüència es pot veure Julia Garner, que interpreta una jove fotògrafa amant de la natura i la soledat. La ballarina Misty Copeland també mira cap a un futur somiant afirmar-se en el món de la dansa, on té Calvin Royal III com a parella. Finalment, Laetitia Casta és una pintora que viu en un petit estudi amb la seva parella, interpretada per Sergei Polunin. Allà tots dos somien en l’èxit.

Més continguts de