El sopar de Lisa Kudrow amb l'assassí de Versace

Una amiga de Kudrow explica la incòmoda trobada a Hollywood que va viure l'artista

Des que la sèrie 'American crime story' va decidir centrar-se en l'assassinat de Gianni Versace a mans d' Andrew Cunanan, el tema ha tornat a l'actualitat per a moltes persones que es van commocionar amb aquells fets. L'última revelació ha sigut de l'actriu Lisa Kudrow, coneguda pel seu paper de Phoebe a la sèrie 'Friends'.

Kudrow, segons ha assegurat una amiga seva, va conèixer Cunanan en un sopar on també hi havia el director Todd Haynes. Durant la vetllada, l'assassí del dissenyador italià es va asseure al costat de l'actriu i li va explicar el seu desig de convertir-se en actor. "Cunanan immediatament es va centrar en ella, es va asseure al seu costat i no se n'anava. Com més ella s'intentava escapar, més ell s'irritava. Quan finalment se'n va allunyar, semblava molt enrabiat", ha explicat Haynes, que va presenciar la tensa situació.

Aquest sopar va ser mesos abans de l'assassinat de Versace. Tot i això, els símptomes de la seva inestabilitat ja començaven a fer-se palesos. "Em va arraconar i no se n'anava! Era una persona tan intensa i estranya que no em deixava en pau!", diu l'amiga que li va explicar Kudrow. "Tenia aquella mirada salvatge als ulls i va seguir parlant i parlant sobre si mateix! Em va dir que seria un gran actor. Estava molt incòmoda", ha afegit l'amiga.