MODA
Estils 17/09/2021

Les estrelles de Hollywood reviuen amb la màgia de Teresa Helbig

La dissenyadora catalana ret homenatge a les seves muses cinematogràfiques en el 25è aniversari de la firma

Selena Soro
1 min
La nova col·lecció de Teresa Helbig

MadridFaye Dunaway a ‘Bonnie & Clyde’, Mia Farrow a ‘La llavor del diable’, Jane Fonda a ‘Barbarella’, Goldie Hawn a ‘Flor de cactus’... Aquestes són algunes de les dones glamuroses i independents que des de ben jove van omplir l’imaginari de la dissenyadora Teresa Helbig.

La catalana ha presentat aquesta nit a Madrid la nova col·lecció primavera-estiu, ‘Once Upon a Time in Los Angeles’, una proposta farcida de plomes, mitges de reixeta, faldilles curtes i lluentons. “Aquesta col·lecció neix com un homenatge a l’origen de tots aquells records que encenen l’espurna de la meva curiositat i em creen la necessitat de descobrir-ho tot”, explica la dissenyadora, que reivindica: “És un homenatge a les fantasies i universos d’ensomni que m’arribaven a través de la gran pantalla en forma de súper-dones poderoses, independents i reivindicatives que em van inspirar aleshores i ho han fet cada dia d’aquests 25 anys de trajectòria”. 

És per això que cadascun dels looks porta el nom d’una de les muses de la firma: Marisa Berenson, Brigitte Bardot, Halle Berry, Julia Garner… El resultat és una col·lecció d'excessos, desig, fantasia i celebració que no deixa de banda l’aposta per l'artesania, el savoire faire, l'atemporalitat i el consum responsable. Amb la combinació de teixits i materials com el metall, el cuir, la seda i tonalitats com el daurat, verd poma, morat, cru o groc, la dissenyadora assegura que vol projectar “la dualitat i la contradicció d'una dona Helbig, el glamour desenfrenat de l'star system contraposat al ritme relaxat i híper sofisticat de la Costa Oest”. El resultat? Una dona a qui no li fa por ser qui és o, d’acord al mantra de la Helbig gang, “una dona que mai no passa desapercebuda”. 

stats