André Leon Talley, una llegenda viva de la moda, serà l'invitat d'honor del 080

El certamen de moda se celebrarà del 25 al 29 de juny al Recinte Modernista de Sant Pau

André Leon Talley, una llegenda viva de la moda internacional, serà el convidat d'honor de la 22a edició de la 080 Barcelona Fashion, que se celebrarà al Recinte Modernista de Sant Pau del 25 al 29 de juny. Talley, que va ser editor de la revista 'Vogue' durant molts anys, presentarà a Barcelona el documental sobre la seva vida 'The gospel according to André' i se li dedicarà el Fashion Tribute d'aquesta edició.

Segons ha destacat aquest dimecres el director de la passarel·la, Miquel Rodríquez, la trobada amb Talley suposarà una diferència amb relació a altres edicions, perquè en aquesta s'hi presentarà la pel·lícula sobre la seva vida.

Moda de bany

Pel que fa a les desfilades, en aquesta edició estiuenca hi haurà una novetat: la 080 Barcelona Fashion Beach, una passarel·la dedicada a la moda de bany que se celebrarà dilluns 25 a la Barceloneta amb la participació de les marques Como un Pez en el Agua i Guillermina Baeza.

Un total de 27 dissenyadors i marques presentaran les seves col·leccions a la passarel·la i, com sempre, no fallaran alguns dels noms fidels a la cita com Miriam Ponsa, Txell Miras, Custo, Brain&Beast o Oscar Leon. Entre les noves incorporacions d'aquesta temporada hi ha les firmes Imagoza Z1 Fashion, Xevi Fernández i Killing Weekend, que desfilaran el dimecres.

El 080 Barcelona Fashion Showroom tornarà a tenir el seu espai, on una trentena de participants exposaran les seves col·leccions per facilitar els tractes amb compradors nacionals i internacionals, sobretot nord-americans. També se celebrarà de nou el 080 Investor Day, que pretén detectar el nou talent i orientar-lo a trobar projectes en el sector.

Finalment, com en ocasions anteriors, han estat convocats els premis 080: el Premi Nacional de la Generalitat 080 al Disseny Emergent, el Premi Nacional de la Generalitat 080 a la Millor Col·lecció i el Premi MODACC per a empreses internacionals.

Més continguts de