Avicii es va suïcidar tallant-se amb un tros de vidre

Segons el portal TMZ, algunes fonts afirmen que es va ferir al coll i d'altres al canell

El DJ suec Avicii es va suïcidar tallant-se amb un tros de vidre trencat, segons publica aquest dimarts el portal TMZ. El mitjà, especialitzat en informació sobre famosos, afirma que diverses fonts coneixedores del cas han explicat que el músic va morir a causa de les ferides que ell mateix es va provocar, expressament, després d'haver trencat una ampolla de vidre, que, segons una de les fonts, era de vi. 

El mitjà, però, no precisa on es va fer les ferides mortals el cantant. Segons TMZ, dues de les fonts consultades expliquen que es va tallar el coll, però una tercera "ho nega rotundament" i afirma que els talls se'ls va fer al canell. 

Les donacions milionàries d'Avicii abans de morir

Avicii, nom artístic de  Tim Bergling, va aparèixer mort el 20 d'abril, amb 28 anys, a Masqat, la capital d'Oman. Per ara, les causes oficials de la mort no s'han fet públiques, però la setmana passada la seva família ja havia insinuat que s'havia suïcidat, en un comunicat en què explicava que el músic "batallava amb pensaments sobre el sentit de la vida i la felicitat", i que finalment "no va poder aguantar més". "Volia trobar la pau", afegia la nota. 

Nascut a Estocolm el 8 de setembre del 1989, Tim Bergling va aconseguir el seu primer gran èxit internacional l'any 2011, amb 'Levels', un tema que va triomfar arreu d'Europa i als Estats Units i que el va convertir en un referent de la música electrònica de ball. Entre les seves composicions més destacades hi ha també 'Hey brother' i 'Wake me up', totes dues incloses en el seu primer treball d'estudi, 'True', publicat el 2013. 

A finals del 2015, però, el seu ritme de vida li va començar a provocar problemes de salut importants. Va haver de superar una operació d'apèndix i una peritonitis aguda, que es van sumar als seus problemes d'addicció a l'alcohol. Tot plegat el va portar a retirar-se dels escenaris el març del 2016, quan només tenia 26 anys. 

“El meu camí ha estat ple d’èxits, però també de cops i d’ensurts. M’he convertit en adult mentre creixia com a artista, he après a coneixe’m millor i a adonar-me que hi ha moltes coses a fer a la vida”, va dir llavors Bergling, en el comunicat en què anunciava la seva retirada.

En la nota publicada la setmana passada, la família el descrivia com "un buscador, una ànima artística fràgil a la recerca de resposta a les preguntes existencials, un perfeccionista excel·lent que viatjava i treballava molt a un ritme que el va conduir a un estrès extrem", i com  "un noi sensible que estimava els seus fans però evitava els focus". "El Tim no estava fet per a la màquina de fer negoci en què es va trobar immers", afegia el comunicat. 

Més continguts de