Geena Davis es divorcia per quarta vegada

L'actriu, de 62 anys, ha estat amb el neurocirurgià durant 17 anys

Quatre divorcis no són res per a Hollywood, on les parelles dels famosos tothom sap que no duren fins que la mort els separi. Si no que ho preguntin a Geena Davis, que acaba de viure el seu quart divorci. Als 62 anys, la coprotagonista de 'Thelma & Louise', nominada a un Oscar com a millor actriu per aquest treball el 1992, se separa definitivament de Reza Jarrahy, el neurocirurgià que ha sigut el seu marit durant els últims 17 anys.

Quan es van conèixer, l'actriu tenia 42 anys i ell 27, però, tot i el que això suposava fa vint anys, la pressió no va poder fer que triomfés la relació, que s'havia convertit en un referent de l'estabilitat a la meca del cine. Després d'anys de relació, el 2001 es van casar oficialment als Hamptons amb una cerimònia discreta i de pocs invitats.

Durant aquests anys la parella ha tingut tres fills: una nena, Alizeh Keshvar, de 16 anys, i dos bessons, Kaiis Steven i Kian William, de 13. Segons 'People', el divorci de Jarrahy es deu a "diferències irreconciliables". La revista també publica que ell li demanarà suport econòmic per criar els seus tres fills amb una custòdia compartida.

Més continguts de