Estils 18/06/2018

L’Hotel Claris dona la benvinguda a l’estiu

1 min
L’Hotel Claris dona la benvinguda a l’estiu

Més de 600 convidats del món empresarial, polític i social de Barcelona es van reunir dijous a La Terraza del Claris, el restaurant de l’Hotel Claris, per inaugurar l’estiu. La festa, que va tenir com a amfitrions Jordi Clos, president de Derby Hotels Collection, i la seva dona, Montse Casellas, va comptar amb la presència de la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, i el regidor d’Empresa i Turisme de Barcelona, Agustí Colom.

La proposta gastronòmica de la nit va anar a càrrec del xef Aurelio Morales, que té una estrella Michelin gràcies al restaurant CEBO de Madrid. Els convidats van poder tastar plats com les croquetes de curri verd i llagostí, el nigiri fregit amb llobarro i matisos japonesos o el caneló de pularda trufada amb beixamel. A més, també es van servir diverses varietats de dim sum, un dels plats estrella del restaurant situat a la planta baixa de l’Hotel Claris.

stats