Publicitat
Publicitat

Letícia ha afluixat el ritme laboral des que és reina, segons Vanitatis

La primera meitat del 2014, quan era princesa, hauria "treballat" més que en la segona meitat, en què ja era reina

Sis mesos després que Felip VI hagi estat proclamat rei, la premsa rosa ja es fixa en les dades d'activitat institucional de la seva dona, la reina Letícia. Tot i que s'esperava que el nou paper de sobirana consort de Letícia la portés a encapçalar més actes que abans, la reina espanyola ha afluixat el ritme laboral, segons publica Vanitatis.

Fent comptes, en aquesta web s'observa com l'agenda de la reina s'ha aprimat des que va arribar al càrrec, cosa que porta la publicació a dir: "Resulta just dir que Letícia treballava més sent princesa que no pas sent reina d'Espanya". Les anàlisis fetes per aquesta web especialista en casa reial, assenyalen que els primers sis mesos de l'any, Letícia va atendre un total de 74 actes oficials, dels quals 29 van ser en solitari. Després de la proclamació de Felip, el nombre d'actes presidits per Letícia ha caigut fins als 71, dels quals només 22 actes han estat en solitari.

La web es fixa també en què hi ha hagut un augment dels seus actes a l'estranger. Si en els primers sis mesos només va sortir de l'estat dos cops, en el segon semestre la xifra s'ha disparat, ja que ella i el rei Felip VI han fet una gira introductòria per països veïns. A més, també ha crescut la xifra dels seus viatges en solitari. Concretament han estat tres, "i en els tres s'ha pronunciat discursos", recorda el mitjà. El primer va ser a Viena, el segon a Portugal i el tercer a Itàlia, on va participar en la II Conferència Nutricional de la FAO.

Més continguts de