Publicitat
Publicitat

Madonna posa en 'topless' als 56 anys

Les seves fotos per a la revista 'Interview' triomfen a Instagram, on s'han publicat censurades

Madonna, de 56 anys, continua tan exhibicionista com sempre. Per això ha decidit posar en 'topless' per a la revista 'Interview'. Marcus Piaggiott i Mert Alas han estat els encarregats de fer la sessió fotogràfica i també de promocionar-la a Instagram.

L'Ambició Rossa apareix a la revista amb dissenys de Givenchy, Prada, Alexander MqQueen i Miu Miu, entre altres firmes. Una sèrie de conjunts que evidencien el seu treballat físic i el seu erotisme i sensualitat. De fet, l'eròtica i el sexe són dos dels elements claus de la carrera de Madonna, que el 1992 ja va publicar el llibre 'Sex', que va causar molta polèmica i va tenir unes grans vendes.

"Ho he tastat de tot almenys una vegada, però tan aviat em col·locava, bevia tones d'aigua per fer fora les drogues del sistema", assegura en l'últim número del magazín. No obstant això, el que està triomfant més són les imatges, que no són habituals en estrelles de la música de la seva edat. De fet, Madonna és un element rar dins el món del pop comercial, ja que és una esfera de la música en què les cantants són molt joves. Per exemple, Rihanna, Lady Gaga o, el cas més extrem, Miley Cyrus o Ariana Grande.

"Ella beu vi negre i llegeix Cocteau! Vesteix una jaqueteta rosa i diu paraulotes! T'estimo, amor", ha escrit el fotògraf Mert Alas a Instagram, on ha penjat censurada la foto de l'artista perquè l'empresa no li tanqués el compte.

Més continguts de