Publicitat
Publicitat

Jonathan Rhys Meyers pateix una nova recaiguda en l'alcohol

Dos agents de seguretat de l'aeroport de Dublín li van haver d'impedir l'entrada a un avió a l'actor perquè anava begut

L’actor Jonathan Rhys Meyers, de 40 anys, ha patit una nova recaiguda en l’alcoholisme, malaltia que l’afecta des de fa molts anys. Dos agents de seguretat d’un aeroport de Dublín li van impedir l’entrada en un vol que l’havia de portar a Vancouver, al Canadà, pel seu elevat estat d’embriaguesa. Aquest fet assenyala que l’actor d’ Els Tudor segueix sense estar recuperat de la seva addicció, que l’ha conduït a patir moltes recaigudes i que ja li havia provocat problemes en altres aeroports.

Quan va saltar la polèmica als tabloides britànics, la seva dona, la també actriu Mara Lane, va sortir en defensa d’ell a Instagram. En una entrada a la citada xarxa, va explicar que la recaiguda es deu al fet que ella ha patit un avortament recentment.

“Era un nen molt esperat i encara seguim intentant afrontar la situació”, explica l’artista, que recorda que Rhys Meyers és depressiu des de petit i alcohòlic des de l’adolescència. “Ha sigut capaç de convertir tot el dolor i les males estones en art i fortalesa. No conec ningú que hagi hagut de passar pel que ha passat ell i que hagi arribat al seu nivell d’èxit. De vegades es fan dos passos endavant i un altre enrere”, apunta la mare del seu únic fill, Wolf Rhys Meyers, de poc menys d’un any.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT