Publicitat
Publicitat

Salvador Sobral, ingressat per problemes cardíacs

El cantant, guanyador d'Eurovisió, s'ha retirat temporalment dels escenaris 

El guanyador de la darrera edició d'Eurovisió, el portuguès Salvador Sobral, ha estat ingressat a l'hospital de Santa Cruz de Carnaxide (Lisboa) a causa d'un problema de cor. El seu estat de salut delicat l'ha empès a retirar-se temporalment dels escenaris, una decisió que va anunciar el 8 de setembre. 

Segons publicacions locals, el cantant està sota control mèdic per evitar que corri riscos. La revista portuguesa 'TV7Dias' cita una font propera a la família que assegura que Sobral compta amb l'ajuda de màquines que faciliten que el seu cor pugui seguir fent les seves funcions, i que ara tot està sota control. El cantant estaria a l'espera d'un trasplantament de cor, segons les publicacions locals. 

Sobral es va acomiadar del seus seguidors amb un concert als jardins del casino d'Estoril. Els assistents portaven globus blancs en forma de cor en referència als seus problemes coronaris. El recital, en el qual també hi havia els seus pares i la seva germana Luisa, va durar una hora i va acabar quan el cantant va interpretar 'Amar pelos dois', tema que li va donar la victòria a Eurovisió. Després d'aquesta actuació, Sobral va passar diversos dies a l'hospital per fer els preparatius per a un trasplantament de cor que es creia imminent. 

Fa unes quantes setmanes, el portuguès va penjar un vídeo al seu perfil de Facebook en el qual anunciava que era l'"hora de deixar el seu cos a la ciència". En la mateixa publicació, l'artista lisboeta afegia que  “segurament, el problema quedarà resolt, però no sé quan. Vull agrair el vostre suport. Tornaré aviat, és un adeu temporal. M’agradaria que es respectés la meva privacitat. Tot anirà bé, que ningú es preocupi”.

Etiquetes

Més continguts de