Publicitat
Publicitat

El cantant Abraham Mateo ja té biografia, amb només setze anys

El videoclip de la seva cançó 'Señorita' ja ha rebut més de 40 milions de visites a YouTube

Amb només 16 anys, Abraham Mateo s'ha convertit en un dels artistes més populars d'Espanya. Per posar un exemple, es pot observar com el videoclip de la seva cançó 'Señorita' ja ha rebut més de 58 milions de visites a YouTube.

Ara, a 'I. AM' explica en primera persona la seva vida, que encara que és curta, els seus editors han considerat suficient com perquè mereixi un llibre. L'obra repassa episodis de la seva infància i de la seva família, sobre els seus inicis en el món de l'espectacle, l'enregistrament dels seus àlbums, la seva relació amb altres estrelles del pop i, fins i tot, els seus plans de futur. Un munt d'informació, que les seves fans podran devorar acompanyada de centenars de fotografies, segons Sony Music.

Nascut al 1998, Mateo va publicar el seu primer àlbum al 2009 amb EMI. Al 2012 en treia un altre amb una altra discogràfica, Sony Music. L'èxit de l'andalús no ha deixat mai de créixer i les seves fans son acèrrimes seguidores del seu estil, molt similar al del cantant nord-americà Justin Bieber. Una de les seves primeres aparicions va ser a la televisió pública andalusa cantant cançons d'estil més clàssic d'artistes com Rocío Durcal o temes d'altres intèrprets com Alejandro Sanz.

Més continguts de