La dona de Bill Cosby assegura que és innocent

Camille Cosby titlla de "mentideres" les 60 dones que han acusat el seu marit d'abusos sexuals

Camille Cosby, la dona de Bill Cosby, ha defensat la innocència del seu marit, que la setmana passada va ser declarat culpable de tres delictes d’agressió sexual, i ha qualificat la decisió de “justícia mafiosa, no justícia real”. “Un cop més, una persona innocent ha estat declarada culpable sobre una base inconstitucional propagada pels mitjans de comunicació i permesa per un suposat tribunal de justícia”, ha dit la dona, de 74 anys (54 dels quals els ha viscut casada amb l’actor), amb una extensa trajectòria com a productora de televisió.

En un comunicat, Camille Cosby qualifica de “mentideres” les prop de 60 dones que han acusat el seu marit d’haver abusat sexualment d’elles al llarg dels últims 50 anys. En aquest sentit, considera que el testimoni d’Andrea Constand (l’única de les denunciants que ha aconseguit fer arribar el seu cas a judici, ja que tots els altres han prescrit) va donar un testimoni “fals” davant del jurat que havia de dirimir el cas. “Tal com va quedar clar durant el judici, no estava fonamentat en cap prova i estava ple d’incomptables i deshonestes contradiccions”, denuncia Cosby.

Segons ella, a més, els mitjans de comunicació són corresponsables de la situació del seu marit, ja que des que va esclatar el cas, el 2014, l’han considerat culpable i no han respectat la seva presumpció d’innocència.

Més continguts de