El futur cunyat del príncep Enric: “El casament és un gran error”

En una carta, Thomas Markle acusa la seva germana d'haver arruïnat el seu pare

Thomas Markle, germà per part de pare de Meghan Markle, la promesa d’Enric d’Anglaterra, ha enviat una carta al príncep per advertir-lo que encara “no és massa tard” per aturar el seu casament, previst per al dia 19 i que, en la seva opinió, serà “l’error més gran de la història dels casaments reials”. L’autor de la carta, manuscrita, amb data del 26 d’abril i feta pública dimecres per la revista 'In Touch', lamenta que Enric no vegi “la Meghan real que veu tot el món”, i acusa la seva germana d’estar “interpretant el paper de princesa com una actriu de Hollywood que no arriba a l’aprovat”.

Markle retreu també a la futura esposa d’Enric que no hagi convidat cap membre de la família i que en canvi sí que hagi reservat lloc a “complets desconeguts”. “Qui ho fa, això?”, es pregunta, i insisteix: “El seu propi pare, que l’hauria d’acompanyar a l’altar, no va rebre invitació”. Segons la carta, la promesa del príncep es va aprofitar del pare fins a “arruïnar-lo” i, “quan va arribar el moment de tornar-li els diners”, es va “oblidar” d’ell.

“La seva petita fama de Hollywood li ha pujat al cap i l’ha convertit en una dona insensible, superficial i presumptuosa que us convertirà a tu i al patrimoni de la família reial en una broma”, diu Markle al seu futur cunyat.

Més continguts de