Publicitat
Publicitat

La gratificació de Nadal de Kim Kardashian als seus treballadors: un tractament amb bòtox

La famosa nord-americana ha decidit premiar l'esforç de les seves criades i mainaderes amb vals per injectar-se toxina botulínica

L'última ocurrència de Kim Kardashian ha estat regalar a tots els seus treballadors una sessió d'injeccions de bòtox per Nadal. La famosa televisiva ha confessat en diverses ocasions que és una gran usuària de la toxina botulínica i ha pensat que el millor regal per a tots els seus treballadors és un tractament amb aquesta substància.

Malgrat les seves bones intencions, no tots els treballadors han reaccionat com ella esperava. N'hi ha hagut que no han volgut saber res del regal. "Kim sempre ha ofert millores estètiques gratis als seus treballadors. En lloc de donar diners a les seves mainaderes, assistents personals, criades o cuiners, reparteix targetes regal en clíniques especialitzades en bòtox. La majoria de les vegades li donen les gràcies però no accepten el regal. Els vals solen tenir un cost de més de 400 euros, cosa que fa que Kim no entengui per què els seus empleats no s'ho pensen més abans de rebutjar-los", ha publicat l a revista 'Heat', segons recull Europa Press. Aquestes seran les primeres vacances de Nadal que Kardashian passa amb el seu marit, el raper Kanye West, que s'ha convertit en part de la mediàtica família, una de les principals fonts de notícies per a la premsa rosa dels EUA i també d'arreu del món.

Més continguts de