Estils 10/09/2013

Miley Cyrus ataca de nou

Quan encara no s'ha apagat la polèmica pel seu ball amb Robin Thicke a la gala dels premis MTV, l'antiga icona de Disney apareix nua en el seu nou vídeo, 'Wrecking Ball'

Efe
1 min

MadridLa cantant nord-americana Miley Cyrus, de 20 anys, ha estrenat aquest dimarts el vídeo del seu nou senzill, 'Wrecking Ball', on aprofundeix en la imatge de dona sexy i provocadora, ben allunyada de la seva antiga imatge d'estrella de Disney. Quan encara no s'ha apagat la polèmica pel seu ball amb Robin Thicke a la gala dels premis MTV -es va posar de quatre grapes davant dels genitals del cantant-, el vídeo torna a mostrar una Cyrus disposada a explotar al màxim la seva nova imatge de 'sex symbol'.

'Wrecking Ball', un vídeo dirigit per Terry Richardson, s'ha estrenat aquest dimarts per tal d'acompanyar el llançament del nou single de 'Bangerz', l'àlbum de Cyrus, que sortirà a la venda el pròxim 8 d'octubre. Al vídeo, l'antiga icona de Disney, que va aconseguir la fama mundial amb la sèrie 'Hannah Montana', apareix amb una samarreta curta i calces, tot i que en algunes escenes se la veu completament nua, amb l'excepció d'unes botes, i es refrega contra una gran bola d'acer i simula llepar diferents eines, com martells.

El vídeo de Cyrus arriba poc després de l'escàndol creat el passat 26 d'agost a Los Angeles, quan durant la gala dels Video Music Awards va protagonitzar un ball que va acabar amb una allau de protestes d'organitzacions conservadores.

stats