Batut d’espirulina

A Eat and run, Olga Brunner proposa begudes i barretes bioenergètiques per a esportistes i gent activa, tenint en compte que prenent consciència del que mengem es pot reduir el risc de lesions, problemes de pes o malalties. En aquest sentit, Brunner aposta per receptes per reposar els dipòsits d’hidrats de carboni cremats durant l’activitat física, per mantenir estables els nivells de glucosa i per garantir una hidratació correcta.

Per fer el batut de cànem i espirulina (no apte per a les persones amb al·lèrgia a la fruita seca o la soja) cal pelar i trossejar les peres i la mandarina, posar-les en una liquadora de got i triturar-les durant un o dos minuts. Posteriorment hi afegirem la resta d’ingredients per completar la barreja. Si es prefereix, es pot canviar la llet d’avena per la d’avellana o ametlla, per exemple, i el xarop d’auró es pot substituir per algun altre edulcorant natural.

Es recomana consumir-lo al moment o en 24 h si ha estat a la nevera i en un pot fosc i de vidre.

Més continguts de

El + vist

El + comentat