Granissat de síndria

E ls sucs verds estan de moda. I els vermells. De fet, tots els que aprofitin les nombroses propietats de la fruita i la verdura. Leire Piriz, al seu llibre Smoothies verdes, recull 200 receptes de sucs i batuts antioxidants, molts, d’alt poder refrescant, com el granissat de síndria.

Aquesta proposta hidrata l’organisme i té un alt valor antioxidant, gràcies al seu contingut en síndria, una fruita que també nodreix la sang i la refresca. A més, conté menta fresca, rica en clorofil·la. Una opció que aporta al nostre cos provitamina A, vitamina C, magnesi, clorofil·la i fibra. Una recepta, doncs, idònia per a l’estiu, quan hi ha més pèrdua d’aigua, líquids i minerals corporals.

Per preparar-lo només cal tallar la síndria i retirar-ne les llavors. La batem amb l’aigua mineral, i hi afegirem unes quantes fulles de menta (al gust) per donar-li un toc encara més refrescant. Hi afegirem glaçons i ho triturarem de nou perquè quedi la textura del granissat. Un refresc ideal per prendre entre hores!

Més continguts de