Ara Estiu 22/08/2021

Elisenda Roca s'estrena a 'Saber y ganar'

A partir d'aquest dilluns serà la nova veu del veterà concurs de La 2

1 min
Elisenda Roca al plató de 'Saber y ganar'

Tal com va anunciar RTVE a mitjans de juliol, Saber y ganar està a punt de viure un canvi històric. Aquest dilluns la periodista Elisenda Roca pren el relleu de Juanjo Cardenal com a veu del longeu concurs de La 2. Cardenal, que es va jubilar el passat mes de juliol, ha sigut la veu que ha guiat els concursants des de l'estrena del programa l'any 1997.

Des de la corporació pública destaquen que "la veu de Juanjo Cardenal mereixia un relleu a l'altura i Saber y ganar ha triat una altra figura emblemàtica dels concursos de RTVE". De fet, Roca va presentar a La 2 durant sis anys Cifras y letras, un dels concursos de referència dels anys 90. Gràcies a aquest espai la periodista va guanyar diversos premis com ara l'Ondas, el TP de Oro o l'Antena de Oro. Amb la incorporació a Saber y ganar Roca torna a La 2, tot i que en els últims anys ha seguit vinculada a RTVE a través de les col·laboracions radiofòniques amb els espais Gente despierta i No es un día cualquiera de RNE.

Segons va detallar la periodista al juliol, durant unes quantes setmanes s'ha preparat per al seu rol al costat de Cardenal, que li ha donat consells per encarar la seva nova tasca.

stats