GADGETS

Tot un univers creatiu

Avui us presentem idees ben senzilles, com una rentadora portàtil, combinades amb altres de més sofisticades, com la bombeta vigilant.

Vigilància il·luminada

ComfyLight són unes bombetes amb sistema de vigilància inclòs. Una aplicació controla la llar a través de les bombetes i és capaç de fer diverses funcions. Amb sensor de moviment i wifi, s’encenen i s’apaguen amb el moviment humà i avisen en cas de robatori. Estan buscant fons per desenvolupar-les.

Amb un petit gest

Free Your Eyes és un petit dispositiu en forma de botó que us permetrà controlar el vostre smartphone amb un sol dit. Amb un petit moviment del dit polze podem accedir al volum, respondre e-mails, entrar al control del menú de la tablet o mòbil o canviar de cançó. A més, té control remot per reproducció de veu. Des de 82 €.

Rentadora portàtil

Scrubba Wash Bag és una bossa que us permetrà rentar la roba en qualsevol lloc. Només cal que hi introduïm la roba bruta amb aigua i sabó i l’agitem uns minuts. Els nòduls que té a l’interior s’encarregaran de netejar-la. 50 €.

Càrrega múltiple sense fil

Fli Charge és un dispositiu de carrega sense fil per conducció que s’adapta a tots els mòbils. Permet carregar diversos dispositius a la vegada i el fabricant ofereix carcasses perquè s’hi puguin adaptar tots els models del mercat. El pack bàsic ja està disponible des de 87 € i les entregues començaran a l’octubre.

El termos que no bolca

Mighty Mug és un termos que no bolca gràcies a la seva tecnologia smart grip, que evita que vessi el contingut fins i tot en moviment. Des de 26 €.