Agricultura ecològica

Catalunya ven més productes ecològics a Europa que a Espanya

La majoria de la producció agrícola sostenible del país es consumeix dins el territori català

Vins ecològics, vins emocionals

Quatre productors que han optat pel cultiu ecològic expliquen els secrets d’un sector que va a l’alça a Catalunya

La producció ecològica creix un 20% en dos anys al País Valencià

La vinya és el cultiu que més superfície dedica, seguit pels fruits secs i els cereals i les lleguminoses

La producció ecològica creix exponencialment

La superfície cultivada i de pastura arriba a les 170.000 hectàrees i la facturació augmenta més d'un 300% respecte del 2011

Amb quina paella cuines?

Tan important és la tria dels aliments que mengem com la selecció dels estris en què són cuits

Juve&Camps se suma a l'aposta ecològica del Penedès

El celler ha acabat la seva primera verema ecològica després de reconvertir més de 270 hectàrees de cultiu 

APAEMA no es fia de Medi Ambient i vol saber per on han esquitxat

Els productors d'agricultura ecològica demanen el traçat exacte de les fumigacions per comprovar si s'ha complert el compromís de no ruixar plaguicida damunt cultius ecològics

Els agricultors ecològics s'aixequen contra el pla de fumigació del Govern

Consideren que el producte que es vol utilitzar contra la processionària del pi, el Dimilin, constitueix un "risc innecessari" per al medi i demanen que s'aturi la mesura

EDICIÓ PAPER 18/11/2018

Consultar aquesta edició en PDF