Ara Vadejocs

L’esperit de la venjança

Final Fantasy XV

Rondalla pop

Frustració i raigs catòdics

The king of fighters XIV

L'antic rei reclama la corona

Pro Evolution Soccer 2017

'F1 2016', motor a fons

Ara Vadejocs

Primer tràiler de Cyberpunk 2077, el nou videojoc de CD Projekt RED

Cyberpunk 2077 s'inspira en el joc de rol de paper i llapis creat per Michael Alyn Pondsmith

Així comença Borderlands 2

"Així que voleu escoltar una altra història, eh? Un relat en el que el que estigui en joc el destí de Pandora?... Si no és així em sap greu, perquè us l'explicaré tant sí com no".

Estem jugant: Street Fighter X Tekken

Els fanàtics dels videojocs de lluita arcade hem gaudit de cadascuna de les entregues de dues de les sagues més emblemàtiques d’aquest gènere, i alguns sovint ens hem embrancat en discussions que pretenien aclarir si era Street Fighter o si era Tekken la sèrie amb els millors lluitadors i el millor sistema de joc. Ara, de la mà de Capcom i Dimps, arriba un joc en el que es troben els lluitadors estrella de la franquícia de Capcom amb els de la sèrie de lluita de Namco: Street Fighter X Tekken. A Ara VaDeJocs hem provat el joc a fons i us en mostrem uns quants combats.

Kara, el nou projecte de Quantic Dream [GDC12]

En el marc de la Game Developers Conference 2012, que està tenint lloc aquesta setmana a San Francisco, David Cage, fundador de Quantic Dream, ha presentat la impressionant demostració tècnica a partir de la qual la companyia responsable de Fahrenheit i Heavy Rain desenvoluparà el seu nou videojoc.

Homenatge humorístic a Prince of Persia

Karahat ("calvície", en hebreu) és un grup humorístic israelià que ha realitzat un homenatge paròdic a un dels majors clàssics del món dels videojocs. Un Prince of Persia de carn i ossos, però alhora pixelat, amb l'aparença original del personatge de l'heroi creat per Jordan Mechner a finals de la dècada dels vuitanta, es passeja no pels terrats i les masmorres dels palaus de l'antiga Persia sinó pels carrers d'una ciutat d'Israel, totalment desubicat i fora de context. 

Estem jugant: Catherine

Els responsables de la saga Persona ens ofereixen un videojoc molt original que resulta difícil d'emmarcar en un gènere concret. Catherine és, alhora, una aventura conversacional, un thriller amb tocs de survival horror i erotisme, un joc de plataformes i trencaclosques.

EDICIÓ PAPER 18/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF