BLOG GASTRONÒMIC

Cervesa industrial vs cervesa artesanal

Les raons d’aquest absurd enfrontament i recomanacions de bones cerveses de cada estil. Ens recomaneu alguna birra?

Les millors braves d’Andorra

Un rànquing de pa sucat amb oli sobre la reina de les tapes que espero m’ajudeu a perfeccionar i actualitzar amb les vostres propostes

Formatge i vi. 'Que no te la den con queso!'

Això vol dir que el formatge i el vi no són compatibles? Absolutament no!

Les festes nadalenques

Els propers dies de grans àpats, us proposo fer un homenatge a la caloria, perquè el que es menja amb plaer no pot fer gaire mal al cos!

La cuina de la tardor

Descobrir la riquesa del que la nostra terra sap produir és un deure i és un plaer, quasi tan alt com provar-ne els plats i sentir la flaire de la terra a les papil·les

Les receptes de Gracia Linde: arròs de llamàntol melós

Per què anar al restaurant a primera línia de mar, si pots cuinar el teu arròs a casa?

Xefs com Déus

Perquè recrear-se al llarg de la seva vida en un sol 'eureka', és a dir, en una sola idea, és afirmar que vius d’aquell moment com si hagués estat l’únic moment de tota la teva vida. Tot pot quedar reduït a un segon

Les receptes de Gracia Linde: el gelat tradicional

Tots sabem que anar al supermercat i comprar un gelat és molt fàcil, però tot surt més bo si està fet a casa i al gust d’un mateix, sense conservants ni colorants i amb ingredients totalment naturals i frescos

La cuina del vi

Com sempre, però, el que ens ha fallat ha estat la literatura, la publicitat, la poètica del vi, de la cuina, de la gastronomia. La nostra cuina del vi existeix, però és desconeguda per falta de pregoner

Sopars temàtics Art & Vi Premium

Unes vetllades amb les quals volem transportar els comensals a les destinacions més representatives de la gastronomia espanyola

Les receptes de Gracia Linde: el 'salmorejo'

El 'salmorejo' (que ja avanço que no porta salmó), és una sopa freda en la qual el tomàquet és l'ingredient principal i el pa sec el seu millor amic

Entre bastidors: comença el xou

La clau per passar el càsting? Canviar la teva personalitat o ser competitiu i prepotent per naturalesa. Ser actor més que cuiner

MasterChef i la promoció d’Andorra

El cuiner que buscava la glòria mediàtica i gastronòmica estava fora. A casa s'ho miraven més de tres milions de persones

'Andorra a taula' torna a florir

Des del novembre del 2011, moment en què les Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana ressorgeixen amb el nom 'Andorra a Taula', aquest esdeveniment gastronòmic ha aprofundit i s’ha integrat en la cultura social

La psicologia del menjar

Són sorprenents les variables que presenta el senzill fet de menjar, no solament el que un ingereix, sinó la manera com ho fa, el seu refinament o no, el coneixement de productes i plats, o la relació amb altres cultures gastronòmiques

El pecat de Cal Serni

Cada racó vol ser protagonista amb detalls que, amb el frec del vent, deixen una melodia encara més encisadora