cuiner

Josep Maria Boix: “Nosaltres vam comprar una casa misteriosa”

Entrevista al cuiner que s'ha retirat dels fogons després d'haver prestigiat la cuina de muntanya des de la Cerdanya

De fer un sofregit cru a obrir un gimnàs: 10 coses que (potser) no saps de Jordi Cruz

El cuiner català ha estat en el focus mediàtic aquesta setmana després de protagonitzar una polèmica per haver defensat que els becaris no cobrin

El president Alberto Fabra fitxa un cuiner personal com a assessor de la Generalitat Valenciana

Segons la informació que avança el diari valencià 'Levante-EMV', el cuiner hauria estat recuperat per Fabra després que fos acomiadat amb un ERO d'una empresa pública

Un cuiner que tenia al·lèrgia als despatxos... fins ara

El xef del desaparegut Drolma, Fermí Puig, sempre ha defensat la separació entre propietari i cuiner. Ara, però, ha creat una societat amb els propietaris de Mediapro per obrir un restaurant

José Andrés: "Els polítics haurien de cobrar més, així tindríem els millors"

El cuiner asturià, excol·laborador de Ferran Adrià i establert als Estats Units, adverteix en una entrevista de Carles Capdevila que cal canviar el model alimentari per evitar que "mig món sigui obès i l'altre mig món es mori de gana"

EDICIÓ PAPER 15/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF