denominacions d'origen

La DO Cava, líder al món

En l'últim exercici va assolir una xifra rècord de 245 milions d’ampolles

DO Catalunya: diversitat i innovació en una ampolla

Amb 226 cellers adscrits, ofereix un vi per a cada moment

DO Terra Alta, l’ànima de la garnatxa

Sigui blanca, negra o peluda, és la varietat que millor assoleix el seu esplendor en aquestes terres

DO Montsant, vins que estimen i parlen de la terra

Els 17 pobles que conformen el territori de la denominació d'origen tenen forma d'anella

DOQ Priorat, un vi que és la veu de la llicorella

El producte és dels més apreciats al món per la seva fidelitat al terrer

DO Tarragona: lligats amb el passat, mirant al futur

El gran territori de la DO abarca quatre comarques

DO Penedès: herència, prestigi, innovació i vinculació amb Barcelona

El Penedès és considerat el referent de la cultura del vi al país

La DO Empordà aposta per vins de varietats autòctones i més sostenibles

Aquesta DO està vivint la seva dècada prodigiosa, amb un reconeixement a l'alça de la seva qualitat i originalitat

DO Alella: un terrer propi

És la més petita de les DO catalanes, però les seves vinyes tenen un valor agrícola i natural incalculable per la pressió urbanística de la zona

DO Conca de Barberà: la singularitat del trepat

L'eix del Francolí és, per la seva acció erosiva, on es concentra l'activitat vitícola de la DO

La DO Pla de Bages: història vitivinícola, identitat i grans vins molt a prop de Barcelona

Ha aconseguit recuperar varietats autòctones com la picapoll o la mandó

L'ARA et regala un curs de vins

Des de l'11 al 22 de desembre, el diari us entregarà 12 fitxes dedicades al món del vi, una per cada denominació d'origen catalana. Els consells d'Empar Moliner us guiaran en aquesta descoberta

EDICIÓ PAPER 22/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF