dolços

Per què quan sento tristor vull menjar dolç?

T’expliquem quina relació hi ha entre el que mengem i el que sentim

Dolços amb nom propi

Els Països Catalans són un territori dolç i molt llaminer. Cada poble té les seves pròpies postres: coques, pastissos o cremes són el segell de cada zona. A l’Edat Mitjana, amb molt pocs productes a l’abast, la mel i les ametlles regnaven a les cuines del territori català i de mica en mica les diversitats de cada zona es van anar veient en els dolços produïts. I així s’ha arribat fins a la varietat actual, que queda reflectida en aquest mapa

El xiclet que canvia a mesura que el mastegues

Una empresa catalana d’aromes patenta el primer xiclet que comença amb gust de fruita i acaba amb gust de menta

«Venem les mateixes galetes a les botigues gurmet que als ‘pakis’»

Gerent de Galetes Camprodon, empresa centenària especialitzada en l’elaboració de galetes

'Mercat negre' de crònuts a Nova York, a preus desorbitats o a canvi de sexe

Les pàgines web d'anuncis classificats de Nova York s'omplen d'ofertes sorprenents en un comerç paral·lel del nou pastisset

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF