El Bulli

Una fàbrica de somnis anomenada El Bulli

Amazon estrena 15 capítols, 3 inèdits, de la sèrie documental del restaurant de Ferran Adrià  

Adrià pot continuar les obres d’El Bulli

Roses concedeix la llicència per finalitzar els treballs exteriors

Dissenyant a l’epicentre d’El Bulli

El restaurant Zaranda, de Fernando Arellano, guanya la segona estrella Michelin

Set restaurants més de les Illes han mantingut l'estrella que tenien: Can Dani, Bou Restaurant, Simply Fosh, Andreu Genestra, Restaurant Jardín, Es Racó des Teix i Es Fum

Ferran Adrià recapta 1,4 milions d'euros en una subhasta

Un anònim ha pagat 17 mil euros per un sopar amb el cuiner

La casa Sotheby's subhastarà el celler d'El Bulli

Surten a la venda 8.807 ampolles amb un preu estimat d'entre 1,1 i 1,6 milions d'euros. A l'abril es vendran al millor postor a Nova York i Hong Kong

Catalunya, deu anys liderant la llista dels millors restaurants del món

Gràcies a El Bulli i a El Celler de Can Roca, la cuina catalana s'ha colat a cada edició en el 'top' 3. El restaurant dels germans gironins es podria situar com el número 1 mundial aquesta nit, quan la prestigiosa revista 'The Restaurant' farà pública la llista anual dels 50 millors restaurants

El mètode de Ferran Adrià, segons Hannah Collins

'El festí fràgil: rutes a Ferran Adrià', amb unes 250 fotografies sobre l'art de cuinar i menjar, reconstrueix les rutes d'una trentena de productes utilitzats pel cuiner català

Ferran Adrià: "M'han dit geni, però també enverinador"

El cuiner de l'Hospitalet explica en una entrevista de Carles Capdevila, director de l'ARA, que sent la pressió de crear "un nou concepte, un nou escenari" amb la seva fundació

Roses tindrà un museu dedicat a El Bulli

L'ajuntament de Roses demana a la Generalitat que l'exposició que es podrà veure al Palau Robert de Barcelona dedicada al restaurant quedi establerta de forma permanent a la població

L'últim sopar a 'El Bulli'

'Le Monde' relata un àpat al restaurant de Ferran Adrià i el cuiner argumenta que el tanca per seguir creant

La CNN presenta Ferran Adrià com "el mag de la gastronomia"

Un programa de mitja hora de la cadena americana intenta posar al descobert totes les facetes del cuiner català. L'entrevisten a El Bulli, a la cocteleria impulsada pel seu germà i a Madrid, durant la presentació del que serà la seva fundació

EDICIÓ PAPER 22/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF